Acasa / Blog / 5 motive pentru care sa alegi o firma de curatenie birouri Bucuresti

5 motive pentru care sa alegi o firma de curatenie birouri Bucuresti

Postat pe 08-01-2016

Ne petrecem la munca cea mai mare parte a zilei, ne personalizam biroul si incercam sa ne facem treaba cat mai bine, dar cati dintre angajati cunosc cu adevarat partea nevazuta a vietii la birou si anume bacteriile din jurul nostru?

Iata in continuare cateva motive pentru care ar trebui sa te gandesti serios la a angaja o firma de curatenie Bucuresti pentru a-ti pastra biroul curat, la potential maxim:

  1. Biroul este imaginea ta si a afacerii tale.

Imaginea biroului este imaginea ta, iar felul in care este perceput acesta se va rasfrange si asupra felului in care faci si inchei afaceri. Curatenia biroului inspira incredere, asumarea responsabilitatii pentru sanatatea intregului colectiv.

  1. Productivitatea angajatilor este strans legata de curatenia de la birou.

Daca aveai impresia ca nu este nicio legatura intre ordine, curatenie si productivitate, te inseli! Un mediu de lucru curat si aerisit ajuta angajatii sa lucreze in conditii echilibrate, iar acest lucru va duce la cresterea productivitatii. Niciun om nu va da randament intr-un loc care nu ii este prielnic, daca nu chiar periculos din punct de vedere al igienei.

  1. Biroul este un loc aglomerat, unde pericolul contactarii unor boli este ridicat.

Desi la prima vedere nu pare, biroul poate fi o adevarata capcana din perspectiva raspandirii bolilor si bacteriilor. De exemplu, intr-un birou unde nu se face curatenie cu regularitate, bacteriile se pot inmulti cu pana la 31% pe zi! Robinetii, manerele usilor, toalete si chiar telefoanele se pot transforma in focare de infectie. Biroul, masa de lucru, poate ajunge sa fie chiar si de 400 de ori mai murdar decat o toaleta.

  1. Economisesti timp, cresti eficienta.

Apeland la servicii de curatenie Bucuresti profesionale vei economisi timp, chiar si bani. In loc sa ai mereu pe cap grija achizitionarii produselor de curatenie, contacteaza o firma de curatenie Bucuresti si scapa de aceste griji. In plus, angajatii vor fi multumiti si mai eficienti.

  1. Curatenia creste moralul si respectul de sine.

Este cunoscut faptul ca o persoana cu moralul ridicat va fi mult mai productiva decat o persoana cu moralul la pamant sau bolnava. Pastrand curatenia, vei reusi sa iti pastrezi angajatii fericiti, gata sa atinga potential maxim si sa livreze munca de calitate.

Acestea sunt doar cateva dintre principalele motive pentru care este absolut necesar sa angajezi o firma de curatenie birouri Bucuresti. Tine pasul cu cei mai buni!