Datorita specializarii pe care o avem in domeniu, cunoastem o serie de tips-uri care va pot ajuta in ceea ce priveste curatenie casei dumneavoastre, utilizand produse pe care le aveti la indemana chiar in casa dumneavoastra si va garanteaza efecte bune si de durata.

Firma de curatenie Bucuresti te sfatuieste sa urmezi cativa pasi simpli:

1. Incepeti cu geamurile pentru ca sunt cel mai greu de curatat si necesita o atentie deosebita. Pe langa faptul ca orice imperfecitiune este sesizabila, apar si o serie de factori din exterior, cum ar fi variatiile de temperatura, condensul, ploile, praful. Si uite-asa am gasit o solutie foarte buna pentru a scapa de petele de ploaie. Preparati o solutie formata din alcool si anti-calcar in jumatati egale, pe care o utilizati pe suprafata geamurilor folosind tub cu pulverizator si stergeti utilizand neaparat o laveta sau carpa din bumbac, nicidecum ziare. Efectul „antiabur” al geamurilor dispare pentru o perioada de doua saptamani garantat daca folositi o solutie formata din alcool si glicerina aplicand aceeasi metoda de pulverizare si stergere cu o carpa la final.

2. Folositi lamaia pentru ca are efecte de albire si de curatare profunda pentru obiectele de inox. Astfel, o solutie formata din apa si lamaie va readuce culoarea si luciul produselor din inox din casa dumneavoastra.

3. Si daca tot suntem la capitolul stralucire, sa va spunem si despre beneficiile utilizarii otetului alb in curatenie, care va ajuta sa obtineti aspectul lucios si cristalin al paharelor si vaselor din sticla. Cum? Preparati o solutie formata din apa calda si otet in chiuveta careia ulterior i-ati acoperit scurgerea, limpeziti paharele si vasele si lasati-le sa se scurga fara a le sterge. Astfel, ele se vor usca fara pete si v-ati scutit de o munca in plus si care necesita mult mai mult timp.

4. Nu sunteti de acord cu utilizarea produselor de curatat pentru covoare? Cu toate ca acestea nu efecteaza sub niciun aspect tesaturile, va propunem sa prepari propria solutia, chiar sa o particularizati. Cum? Din nou folosim otetul alb pe care il amestecam cu apa si 2 lingurite detergent pentru spalat vase si punem 3-4 picaturi de ulei esential aromat cu diferite miresme. Vi l-as sugera pe cel de lavanda, deoarece are un miros placut si discret, dar si cel de portocala sau lamaie ofera caminului dumneavoastra o prospetime usor exotica. Atentie la proportii de data aceasta! Se foloseste o parte otet si 2 parti apa, iar solutia se puverizeaza pe intreaga suprafata a covorului, inainte de a-l aspira.

5. Folositi bicarbonatul pentru orice pata pe care o aveti in casa, mai ales cele de grasime. Bicarbonatul este recunoscut pentru proprietatile sale de albire, dar si pentru faptul ca este usor abraziv si se absoarbe repede, astfel incat suprafata pe care o stergeti nu necesita mult timp sau prea mult efort. Inclusiv rosturile dintre placile de gresie le puteti curata cu bicarbonat pentru a le readuce la culoarea initiala. Totodata, bicarbonatul dezinfecteaza, desfunda tevile, va poate scapa de mirosurile neplacute din frigider si il puteti utiliza si in ceea ce priveste incaltamintea dumneavoastra atunci cand vreti sa scapati de acel miros inchis, cu singura conditie de a-l lasa sa actioneze 24 de ore.

O curatenie bine realizata garanteaza zambetul larg de pe chipul dumneavoastra, mai ales ca timpul reprezinta unul dintre inamicii nostri. Totodata, in cazul in care aveti nevoie de o curatenie detalitata si realizata la standarde foarte calitative, apelati cu incredere la firma de curatenie bucuresti, Best Cleaning Experts.