Acasa / Blog / Curatare tapiterie auto din material textil vs. piele

Curatare tapiterie auto din material textil vs. piele

Postat pe 09-06-2015

Stii care sunt pasii pentru a-ti curata tapiteria auto Ca la Carte?

In functie de materialul din care este executata tapiteria auto, Firma de Curatenie Bucuresti, Best Cleaning Experts, iti propune cateva solutii eficiente.

Daca ai incercat vreodata sa-ti cureti tapiteria auto de unul singur, suntem convinsi ca nu ai obtinut rezultate satisfacatoare. Petele nu au disparut in totalitate, iar praful s-a asezat imediat la loc. Asta pentru ca nu ai folosit produse profesionale de Curatare Tapiterie Auto, pentru ca nu ai avut la dispozitie o aparatura special proiectata pentru servicii de curatenie si pentru ca nu esti un profesionist in acest domeniu. Fiecare om stie secretele meseriei sale, la fel si profesionistii de la Firma de Curatenie Bucuresti, Best Cleaning Experts.

Stii cum se face o Curatare Tapiterie Auto de calitate, care sa dureze in timp?

Best Cleaning Experts iti ofera Servicii de Curatenie Bucuresti care includ si Curatare Tapiteriea Auto cu aparate si solutii profesionale de curatare. Noi stim ca lucrul de calitate dureaza in timp.

Oferim curatare tapiterie auto din material textil, cu aparat profesional cu injectie-extractie si detergent special pentru tapiterii. Aparatul injecteaza apa cu detergent in tapiterie, dupa care o aspira impreuna cu murdaria. Apa este extrasa in proportie de 80-90%. Uitati de vechile metode de curatare tapiterie auto cu spuma si alte solutii care nu fac decat sa curete la suprafata, lasand murdaria la interior. Cu serviciile de curatenie bucuresti puteti avea tapiteria 100% curata fara efort.

Pasii pe care ii urmam?

Aspiram tot interiorul, stergem praful cu o carpa din microfibre, curatam bordul si toate elementele din plastic, curatam plafonul, fetele de usi, scaunele si bancheta.

Daca ai tapiterie din piele, iti oferim servicii de curatenie bucuresti care includ curatare tapiterie auto executata cu produse profesionale, special create pentru a curata si hidrata pielea. Uleiurile din piele se evapora in timp, ceea ce conduce la o deteriorare rapida, pielea devenind rigida si cu multe crapaturi. Hidratam pielea cu crema hidratanta ce contine uleiuri de care pielea are nevoie pentru a deveni moale, elastica si catifelata.

Tariful pentru o curatare de tapiterie auto la domiciliul clientului începe de la 150 LEI/maşină.