Acasa / Blog / De ce ai nevoie de curatenie la birou?

De ce ai nevoie de curatenie la birou?

Postat pe 24-07-2015

Curatenia intr-un birou este importanta pentru productivitate, creaza un mediu de lucru placut si contribuie la crearea imaginii pozitive a unei companii. Prima impresie pe care o are un client cand intra in sediul unei companii este legata de curatenie. Lipsa acesteia creaza o imagine negativa a firmei.

O varianta prin care puteti asigura curatenia din birourile firmei este contractarea unei firme specializate in Curatenie Birouri Bucuresti. Curatenia este un factor important si pentru angajatii unei institutii. Acestia se vor simti mult mai confortabil intr-un mediu de lucru sanatos si curat si vor da mai mult randament.

Si la birou curatenia trebuie pastrata si intretinuta, astfel mochetele trebuie aspirate zilnic iar pardoselile spalate. Birourile si mesele trebuie sterse de praf , tastaturile calculatoarelor trebuie curatate cu regularitate, acest loc fiind unul propice dezvoltarii bacteriilor.

Filtrele instalatiilor de aer conditionat trebuie spalate si dezinfectate cel putin odata pe luna deoarece aici se dezvolta adevarate culturi de bacterii.

Grupurile sanitare trebuie sa fie impecabil de curat, de la gresie si fanainta pana la chiuvete, vase de toaleta sau pisoare. Tot timpul trebuie avut grija sa nu lipseasca nici sapunul si nici hartia igienica.

In bucatarii trebuie avut grija sa nu existe resturi, cosurile de gunoi trebuie golite iar vasele sa fie spalate.

Pe langa curatenia zilnica, de intretinere, birourile trebuie curatate in amanunt cel putin o data pe sezon. Pentru aceasta operatie trebuie neaparat angajata o firma specializata in Curatenie Birouri Bucuresti pentru ca are toate echipamentele care asigura curatenai si dezinfectarea

La curatenia generala trebuie efectuata in plus spalarea mochetelor si geamurilor, curatati peretii de panzele de paianjen, aspirat si sters praful din cele mai inaccesibile colturi. Firmele de curatenie au toata logistica necesara prin care se asigura curatenia si dezinfectarea birourilor.