Acasa / Blog / Firma de curatenie Bucuresti: 6 sfaturi inteligente pentru curatenia de Paste!

Firma de curatenie Bucuresti: 6 sfaturi inteligente pentru curatenia de Paste!

Postat pe 02-04-2015

Best Cleaning Experts iti spune cele 6 sfaturi inteligente pentru curatenia de primavara. O vorba din popor spune ca dezordinea din casa semnifica haos pe alte planuri personale. Poate ca pare ciudat sau nu, insa psihologii afirma ca este foarte important pentru tonusul nostru, ca locuinta in care traim sa fie ordonata si curata. Astfel, pentru a incepe primavara cu o stare generala buna este bine sa te ocupi de curatarea si organizarea lucrurilor din casa. Iata cateva sfaturi oferite de expertii de la Firma de Curatenie Bucuresti, Best Cleaning Experts:

  1. Ocupa-te de curatenie treptat!

Multe persoane se plang ca nu au timp sa se ocupe de curatenia din casa.
Desigur, o firma de curatenie precum noi cunoaste foarte bine toti pasii implicati in aceasta operatiune, insa poti sa te ocupi treptat de aceasta.
Astfel, foloseste cate 15-30 de minute pe zi pentru a-ti strange si impaturi hainele, pentru a aspira sau sterge gresia si faianta, deoarece in cateva zile se va vedea diferenta.

  1. Curata superficial, dar regulat!

Este recomandat sa nu lasi sa se adune mizeria sau sa permiti ca dezordinea sa se transforme in haos. De aceea, este bine sa intervii imediat si sa cureti sau sa strangi lucrurile imprastiate ori de cate ori este cazul. Din cand in cand ocupa-te si de locurile “ascunse” ca cele de sub frigider sau chiuvete.

  1. Fii eficient!

Toata lumea stie ca trebuie sa cureti tot timpul de sus in jos insa adesea uitam aceasta regula. Ca sa nu fi nevoit sa faci treaba de doua ori este recomandat sa incerci sa fii eficient. De exemplu, daca ai un birou peste care ai asezat rafturi, ocupa-te mai intai de curatarea lor ca la final sa stergi biroul.

  1. Foloseste produse de curatat adecvate!

Cumpara produse de curatat eficiente, care miros frumos si sunt sanatoase.
Poti folosi diverse solutii naturale ca bicarbonat sau otet si uleiuri esentiale de lavanda, pin, lamaie sau portocala.

  1. Organizeaza-te inteligent!

Atunci cand ai de asezat la vedere mai multe obiecte, pentru a minimaliza ideea de aglomeratie este bine sa le organizezi dupa inaltime – de la cele mai inalte la cele mai scunde. Un alt sfat este sa folosesti cutii decorative pentru a “ascunde” in ele diverse obiecte din casa – reviste, jucarii etc.

  1. Invata sa renunti la obiecte inutile!

Adopta principiul “mai putin inseamna mai mult” si invata sa nu te atasezi de obiectele pe care nu le folosesti. Renunta la ele pentru a avea o casa mai spatioasa si mai aerisita.

In cazul in care considerati ca e nevoie de oameni cu experienta, care au timp in a face o curatenie in detaliu a casei dumneavoastra si care stiu exact ce pasi au de urmat, apelati cu incredere la firma de curatenie Bucuresti, Best Cleaning Experts. Suntem flexibili, seriosi si mereu la indemana dumneavoastra!