Acasa / Blog / Firma de Curatenie Bucuresti, Servicii de Curatenie Bucuresti

Firma de Curatenie Bucuresti, Servicii de Curatenie Bucuresti

Postat pe 10-08-2015

Acasa este locul cel mai confortabil pentru noi, locul unde ne petrecem o buna perioada de timp. De aceea, casa noastra trebuie sa fie curata si aerisita, sa ofere tot confortul de care avem nevoie.

Specialistii spun ca bacteriile sunt peste tot in casa, in ciuda diverselor produse de curatenie pe care le folosim. De aceea, indicat ar fi sa facem curatenie mai des, folosind produse de curatenie adecvate. In acelasi timp este important sa inlocuim periodic unele obiecte din casa noastra.O alternativa buna ar fi sa apelati la o firma de curatenie Bucuresti specializata, care va scapa de grija curateniei la un pret corect.

Iata cateva obiecte care sunt adevarate capcane pentru bacterii

  1. Buretii de baie: daca nu sunt inlocuiti cel putin o data la 8 saptamani, buretii de baie pot raspandi cu usurinta bacterii si mucegai pe corp, mai ales daca nu sunt uscati dupa utilizare.
  2. Buretii de vase: acestia trebuie schimbati o data la doua saptamani. Curatarea si uscarea lor dupa utilizare vor reduce sau chiar stopa imprastierea bacteriilor.
  3. Periuta de dinti: aceasta se schimba o data la 3 luni. Desigur, este foarte bine sa o schimbati imediat dupa ce va reveniti dintr-o boala, cum ar fi raceala sau intoxicatie alimentara.
  4. Tocatoarele: recomandat este sa arunci tocatorul imediat dupa ce observi pe suprafata lui parti decolorate sau crapaturi.
  5. Pernele si saltelele: o data la 7 ani este indicat sa inlocuiti pernele si saltele din casa dvs, deoarece ele se vor umple de praf si microbi.

Iata si cele mai murdare lucruri din casa ta

  • Buretii de vase
  • Chiuveta de la bucatarie
  • Clantele usilor, manerele, intrerupatoarele
  • Covoarele
  • Telefonul mobil, telecomanda
  • Prosoapele de baie
  • Asternuturile
  • Posetele
  • Trusa de make-up
  • Cheile

Va recomandam sa apelati la o firma de curatenie Bucuresti pentru rezolvarea problemelor dvs de curatenie. Best Cleaning Experts vine in intampinarea dvs cu oferte de nerefuzat.

Firma de curatenie Bucuresti ofera cele mai profesionale servicii de curatenie Bucuresti, avand o experienta indelungata si un personal dedicat.

Firma de curatenie Bucuresti Best Cleaning Experts dispune de solutii si aparate ce pot indeparta orice pata, pe orice tip de suprafata.

Nu ezitati sa cereti o oferta pentru a avea parte de cele mai bune servicii de curatenie Bucuresti!