Mobilierul de piele pe cat este de frumos si elegant, pe atat poate reprezenta provocare pentru a il intretine. Acesta poate fi usor deteriorat daca se apeleaza la t
ehnici necorespunzatoare. Inainte de a incepe curatarea sau inainte de a incerca sa curatati mobilierul din piele este important sa determinati tipul de piele pe care lucrati. De obicei, gasiti aceste informatii pe etichetele atasate mobilierului sau in actele distribuite impreuna cu mobila. Puteti contacta deasemenea distribuitorul de mobilier sau chiar producatorul. Etichetele si alte informatii scrise ofera sfaturi cu privire la curatarea mobilierul in cauza. Se recomanda ca inainte de a incerca oricare dintre sugestiile oferite de acest articol sa respectati procedurile de curatare recomandate de producator. Este posibil ca atunci cand ati cumparat mobila, distribuitorul dumneavoastra sa va fi inclus in colet si produse speciale pentru ingrijirea pielii care poate fi mai adecvate decat solutiile sugerate aici.

Ce fel de echipamente si solutii va trebuie:

 1. Aspirator echipat cu perie moale;
 2. Sapun facial;
 3. Apa distilata;
 4. Galeti;
 5. Cel putin 4 lavete microfibra;
 6. Balsam protector gasit doar in magazinele de specialitate.

Instructiuni de curatare:

 1. Aspirati piesa de mobilier bine, utilizand peria moale cu care este echipat.
 2. Daca puterea de aspirare este prea mare folositi un aspirator de mana cu putere de aspirare scazuta pentru a preveni urmele lasate pe mobilier.
 3. Se amesteca cateva picaturi de sapun lichid cu aproximativ un sfert de litru de apa distilata pana cand se formeaza spuma.
 4. In prima faza testati pe o portiune mica intr-o zona cat mai ascunsa.
 5. Inmoaie una dintre lavete in apa cu sapun si stoarceti bine.
 6. Lucrati pe cate o portiune mica dupa care stergeti zona cu o laveta semi-umeda.
 7. Inmuiati o alta laveta in apa distilata curata (fara sapun), stoarceti bine si stergeti toate urmele de sapun.
 8. Uscati intreaga suprafata cu o laveta uscata.
 9. Lustruiti suprafata cu a patra laveta pentru a recapata luciul de altadata.
 10. Tratati suprafata cu un balsam protector conform instructiunilor de folosire.

Daca nu va pricepeti si nu aveti timp, cel mai bine este sa apelati Best Cleaning Experts, o Firma de Curatenie Bucuresti care va va oferi Servicii de Curatenie Bucuresti de cea mai buna calitate.