Acasa / Blog / Trucuri de curatenie eficiente

Trucuri de curatenie eficiente

Postat pe 27-08-2015

Curatenia este o activitate extrem de importanta care nu trebuie tratata cu superficialitate si nici amanata. O locuinta curata inseamna sanatate, siguranta si bucurie pentru cei dragi. Exista cateva trucuri pentru a face curatenie mai eficient si mai repede.

Curata covoarele din casa

Covorul este un obiect care trebuie aspirat si curatat regulat, deoarece este un magnet pentru murdarie si praf. Specialistii ne sfatuiesc sa evitam pe cat posibil curatarea covorului cu sampon. Ei spun ca este ca si cum te-ai spala pe cap fara sa te clatesti. Fibrele covorului vor fi umede si vor aduna multe impuritati. Sfatul nostru este sa folosesti o pudra speciala care absoarbe murdaria, fara sa fie necesara apa. Daca nu iti ajunge timpul si vrei sa ai covoare ca noi, apeleaza la o firma de curatenie Bucuresti care presteaza serviciul de spalare covoare. Cu siguranta vei fi multumita de rezultat.

Scapa de pete!

Cand ai pete pe covoare, mobila, faianta si nu poti sa le dai de cap, te sfatuim sa folosesti cu incredere un spray pentru curatarea franelor la masini. Da ai citit bine! Pune putin spray pe o bucata de carpa din bumbac si tamponeaza pata. Clateste apoi cu apa. Petele vor disparea cu siguranta.

Baie imaculata!

Cand vine vorba de curatenie in baie, depunerile de calcar sunt cele care ne dau cele mai multe batai de cap. Dar noi te sfatuim sa folosesti ceara sau silicon pentru masini, pe care o aplici intr-o cantitate mica suprafata cu pricina, apoi lustruiesti cu o carpa uscata. Obiectele tale sanitare vor straluci de curatenie, iar petele de calcar vor sta la distanta o perioada indelungata de timp.

Alunga mirosurile neplacute din frigider

Mirosul neplacut din frigider care te loveste atunci cand deschizi usa frigiderului poate fi eliminat cu ajutorul unei solutii din apa, otet si bicarbonat de sodiu, cu care sa stergi toate suprafetele, suporturile si peretii. Amesteca un sfert de ceasca de otet si doua linguri de bicarbonat la un litru de apa.

Solutiile propuse de noi sunt eficiente, dar necesita destul de mult timp. Apeleaza cu incredere la firma de curatenie Bucureti, Best Cleaning Experts care ofera servicii personalizate, de cea mai inalta calitate, la un pret corect. Nu ezita sa ne contactezi!