Spalare mocheta


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Best Cleaning Experts are pregătirea și experiența necesară în oferirea celor mai bune servicii  de curățenie      pentru mochetă. Astfel, spălarea  mochetei la intervale regulate are o serie de beneficii,  atât pentru mochetă, cât  și pentru mediul în care ea este folosită. De asemenea, daca aveti copii sau  animale domestice, luati in calcul si    faptul ca acestia isi petrec o buna parte din zi stand pe jos, tocmai  de aceea este necesara o curatare profunda si   amanuntita a mochetei.

În măsura în care se realizează de către o companie specializată, la intervale de timp regulate, cu  echipamente de lucru și soluții adecvate, spălarea mochetei scade considerabil riscul îmbolnăvirii  angajaților în  paralel cu creșterea calității curățeniei în mediul de lucru.
Serviciile de spălare mochetă pot fi realizate în două moduri: spălarea umedă a mochetei sau spălarea  mochetei  cu spumă uscată, urmând ca dvs. să ne specificați tipul de spălare potrivit locației.

Metoda de injecție-extracție este cea mai des utilizată de firmele de  curățenie, deoarece se folosește  un echipament performant, special d  destinat acestei activități, folosind un aspirator special care  execută  două  operațiuni în același timp.

Prin utilizarea acestui tip de aspirator, se  executa doua  operatiuni in acelasi timp, si anume, pulverizarea apei  amestecate cu o solutie special pregatita pentru  mocheta, iar apoi  aspirarea apei murdare din mocheta. Eficienta acestui tip de aspirator  este destul de  mare, pentru ca absoarbe aproximativ 90% din apa  pulverizata, ceea ce inseamna ca mocheta ramane aproape uscata.

Metoda cu spuma activă este folosită în cazuri special, atunci când mocheta este fabricate din lână și nu poate fi spălată  umed, lucru ce trebuie specificat de producator.

Spalare mocheta de la 1 leu/mp (in functie de suprafata)