Acasa / Despre noi

Despre noi

Best Cleaning Experts este o firmă de curatenie Bucuresti si Ilfov, care oferă servicii de calitate adaptate pe cerințele clienților.

Valorile cu care lucrăm constau în resposabilitate și seriozitate maximă, iar părerea clienților noștri este foarte importantă deoarece în acest mod ne adaptăm cel mai bine pe solicitările propuse.

Best Cleaning Experts urmărește îmbunătățirea continuă a calității serviciilor oferite pe baza observațiilor și recomandărilor clienților. Echipa noastră este formată din persoane cu o experiență mare în curățenie, care este instruită să ofere servicii de calitate într-un mod responsabil și eficace.

Soluții și produse utilizate pentru o curățare eficientă

Produsele noastre de curățenie sunt de cea mai bună calitate, având proveniență germană (furnizori germani aflați în topul firmelor care produc și comercializează echipamente și soluții de curățenie).

Utilizăm soluții universale pentru curățarea fără urme a tuturor tipurilor de suprafețe lavabile (TASKI SPRINT 200), detergent cu acid citric utilizat pentru curățarea tuturor suprafețelor lavabile din grupurile sanitare (TASKI SANI CID), detartrant puternic pentru suprafețele rezistente la acizi care dizolvă rapid depunerile de calcar (TASKI SANI CALC), detergent nespumant special conceput pentru curățarea mochetelor, covoarelor și tapițeriilor prin metoda injecție-extracție (TAPI EXTRACT) și șampon concentrate pentru curățarea tuturor tipurilor de machete, covoare și tapițerii (TAPI SHAMPOON) care încorporează tehnologia ONT – tehnologia de dezodorizare activă pentru neutralizarea mirosurilor neplăcute, detergent neutru special conceput pentru curățarea pardoselilor ceramic lucioase: gresie, gresie porțelanată, faianță, piatră naturală precum marmură sau granit (TAPI JONTEC CERAMICĂ), produs pentru îndepărtarea gumei de mestecat de pe machete și tapițerii care acționează prin înghețare fără să deterorieze fibrele textile (TAPI GUM).

Echipamente pentru curățat

Echipamentele pe care le utilizăm sunt de calitate germană. Serviciile noastre de curățenie sunt efectuate de personalul calificat cu ajutorul acestor echipamente profesionale.