Acasa / Blog / Curatenia dupa petrecere

Curatenia dupa petrecere

Postat pe 23-01-2015

Orice curatenie este una foarte amanuntita si foarte atent realizata, dar, mai ales acest lucru trebuie accentuat cand vine vorba despre curatenia dupa petrecere.

Gandeste-te cum e sa faci curatenie dupa o adevarata petrecere pe care ai dat-o la tine acasa, mai ales ca in timpul Sarbatorilor de iarna ce tocmai au trecut, majoritatea a facut petreceri fastuoase in propriile case. Deja e un intreg scenariu sumbru in mintea ta, precum gospodina, gandindu-te de ceea ce vezi in fata ta, si anume, covoare patate, geamuri pline de urme, mobila patata, fete de masa pe care poti citi intreg meniul meselor de Craciun. Nu te impacienta, pentru ca exista solutii pentru a termina totul cat mai repede si pentru a te organiza atat de bine incat sa nu fii stresata de gandul ca nu te poti mobiliza in a readuce apartamentul sau casa la starea dinaintea petrecerii.

Firma de Curatenie Bucuresti, Best Cleaning Expets iti vine cateva trucuri pentru curatenia dupa petrecere:

1. In primul rand curata de sus in jos si din interior spre exterior, pentru a evita sa murdaresti ceea ce a fost curatat deja.

2. Tot timpul mobilizeaza-te si lucreaza un singur spatiu deodata, astfel incat nu vei fi nevoita sa te imparti in mai multe locuri concomitent si vei avea si satisfactii pe masura in momentul in care vei observa ca o camera sau o incapere a capatat conturul dorit. Cu siguranta, motivatia ta va creste!

3. Economiseste timp si pune masina de spalat in functiune, in timp ce dai luciu bucatariei sau baii.

4. In cazul in care in timpul petrecerii s-a stricat ceva, incearca sa repari in conditiile in care poti sau angajeaza pe cineva specializat in conditiile in care nu poti remedia lucrurile.

5. Nu uita sa folosesti manusi pentru a-ti proteja mainile si pielea, dar si manichiura. Cine stie, poate seara te asteapta o noua petrecere si trebuie sa fii in cea mai buna forma.

6. Inainte de a aspira, sterge praful si da cu mopul, pentru a nu murdari din nou covoarele.

7. In cazul in care ai diferite pete pe mochete, citeste articolul https://bestcleaningexperts.ro/trucuri-pentru-intretinerea-mochetei/ unde gasesti toate trucurile necesare pentru a scapa de petele nedorite, solutii pe care le poti prepara la tine in casa cu produse care iti sunt la indemana fara a fi nevoita in a cheltui sume colosale pe anumite substante care s-ar putea sa nu aduca niciun beneficiu mochetei tale.

8. Foloseste pamatufurile de lana de miel, mai ales pentru zonele mai putin accesibile, deoarece sunt mult mai practice, metin pentru o perioada mult mai lunga de timp praful la distanta si cu ele nu este necesara o curatare profunda a zonelor prafuite.

9. Foloseste un mop cu mecanism de stoarcere, doarece iti este mult mai simplu atunci cand vrei sa faci curat si iti economistesti si timpul.

10. De asemenea, daca tot faci o astfel de curatenie mai pronuntata, nu uita sa si arunci lucrurile sau alimentele expirate sau care nu iti mai sunt necesare. E ideal sa ai casa ca noua cand intri in noul an.

In cazul in care nu timp suficient pentru a-i oferi casei tale aspectul dorit, apeleaza cu incredere la firma Best Cleaning Experts, deoarece serviciile noastre includ si curatenia dupa petrecere, o curatenie pe care o realizam profesionist si amanuntit, deoarece noi stim cum sa avem grija de caminul tau.