Acasa / Servicii / Curatare Tapiterie Auto

Curatare Tapiterie Auto

Iti iubesti masina? Atunci ofera-i o Curatare ca la Carte. Firma de Curatenie Best Cleaning Experts vine in intampinarea ta cu un serviciu optim de Curatare Tapiterie Auto.

Firma noastra presteaza servicii profesionale de Curatare Tapiterie Auto cu executie pe loc la preturi avantajoase in Bucuresti.

Curatare Tapiteri Auto este o necesitate pentru masina ta, dar si pentru confortul propriu. Masina ta este prietena care te duce oriunde ai nevoie, iar interiorul ei este locul in care iti petreci o multime de timp.

Folosim echipamente profesionale cu injectie - extractie pentru o Curatare Tapiterie Auto profesionala, indepartam murdaria, praful, petele dificile, mirosul neplacut de tigara si acarienii.

Aceasta tehnologie injecteaza un jet de apa cu detergent de curatare, concomitent cu extractia acestui jet printr-o aspirare puternica. In acest fel va curatam tapiteria nu doar la suprafata ci si in profunzime.

Vrei un mediu prietenos astfel incat calatoria ta si a celor care te acompaniaza sa fie una cat mai placuta? Noi iti oferim servicii de Curatare Tapiterie Auto la cel mai bun pret. In plus beneficiezi si de avantajul de a ne deplasa la tine acasa. Ce spui despre aceasta oferta? Tapiteria masinii tale va fi mai curata, tu vei economisi timp si bani, iar confortul tau in timpul calatoriei va creste semnificativ.

Nu mai sta pe ganduri, apeleaza la serviciile noastre de Curatare Tapiterie Auto la domiciliu si bucura-te de o calitate superioara in ceea ce priveste curatarea masinii.

Serviciul nostru de Curatare Tapiterie Auto consta in igienizarea completa a interiorului masinii dumneavoastra prin:

  • aspirat general tapiterie pentru indepartarea prafului sau firimiturilor (scaune, banchete, haion portbagaj, fete de usi, mocheta, covorase);
  • samponat tapiterie cu solutii profesionale de cea mai buna calitate, special concepute pentru prevenirea deteriorarii materialului, pastrarea culorilor si a aspectului de nou si indepartarea mirosurilor neplacute; pentru operatiunea de Curatare Tapiterie Auto se foloseste un aspirator special, prevazut cu un incalzitor in linie, asa incat apa fierbinte este pulverizata si apoi aspirata impreuna cu spuma samponului;
  • spalat plafon cu ajutorul metodei injectie-extractie;
  • spalat+uscat tapiteria cu ajutorul aspiratorului injectie-extractie;
  • aplicare de protectie textila si dressing de interior; acesti protectori formeaza o pelicula subtire la suprafata materialului, lasandu-l in acelasi timp sa respire; pelicula confera un anumit grad de impermeabilitate materialului, protejandu-l si conferindu-i o rezistenta deosebita la murdarire.

De asemenea, daca apelezi la serviciul de Curatare Tapiterie Auto ai urmatoarele avanjate:

  • procesul de Curatare Tapiterie Auto se va face la locul de parcare sau la domiciliul dumneavoastra;
  • veti economisi timp pretios deoarece nu veti pierde timp in trafic;
  • solutiile pe care noi le folosim sunt ecologice si nu dauneaza suprafetelor pe care sunt utilizate;
  • pentru Curatare Tapiterie Auto se folosește aparatul de injecție-extracție, iar in cazul tapiteriei din piele se aplica si un balsam de intretinere;
  • operatiunea de Curatare Tapiterie Auto dureaza maxim 2 ore.