Acasa / Blog / Firma de curatenie Bucuresti: Cum sa cureti eficient cada din baie

Firma de curatenie Bucuresti: Cum sa cureti eficient cada din baie

Postat pe 13-05-2015

Firma de Curatenie Bucuresti, Best Cleaning Experts te invata cum sa cureti simplu si eficient cada din baie.

Curatarea obiectelor sanitare din baie poate fi o activitate greoaie care iti consuma mult timp si nervi. Bineinteles, cada este cel mai greu de curatat, mai ales daca este din fonta. Aceasta activitate nu ti se va mai parea o corvoada daca apelezi la un pachet de servicii de curatenie bucuresti sau inveti cateva trucuri care dau rezultate surprinzatoare.

Uite ce trebuie sa faci!

  1. Curata sita de scurgere pentru a evita formarea unui dop de murdarie care va produce infundarea cazii. Pentru a proteja zona de scurgere, o poţi camufla cu o sită din plastic pe care o găseşti în orice magazin sau piaţă.
  2. Indeparteaza depunerile de mucegai si rugina. Inainte de a incepe curatarea cazii, umezeste-o folosind apa de la dus. Apoi foloseste un burete adeziv cu care sa indepartezi petele de rugina si mucegai. Spala apoi cu apa rece si sterge cada cu o laveta uscata pentru a nu ramane urme de calcar.
  3. Foloseste un dulap de baie pentru a depozita produsele de ingrijire. Nu lasa samponul sau gelul de dus pe marginea cazii pentru ca in timp vor aparea pete si se va distruge slamtul.
  4. Nu varsa apa murdara sau alte lichide in cada. Animite lichide pot favoriza înfundarea canalizarii, iar altele duc la pigmentarea suprafetei.
  5. Nu spala obiecte in cada pentru ca mizeria se va depune pe fundul cazii si va duce la pigmentare si la distrugerea smaltului.
  6. Nu folosi des solutii de curatare acide pentru ca vor distruge smaltul cazii. Chiar daca acestea actioneaza rapid, in timp cada ta isi va pierde stralucirea si va prinde o culoare galbuie.
  7. Inamicii murdariei sunt sarea, otetul si bicarbonatul. Prepara o solutie folosind aceste produse si adauga apa, apoi freaca intreaga cada. Vei vedea cum murdaria dispare.

Daca tot nu ai timp si rabdare sa aplici trucurile pe care ti le-am dat, apeleaza cu incredere la firma Best Cleaning Experts care iti va oferi Servicii de Curatenie Bucuresti.