Acasa / Blog / Sfaturi pentru o curatenie reusita a masinii tale!

Sfaturi pentru o curatenie reusita a masinii tale!

Postat pe 27-06-2016

Dupa cum bine stiti indiferent de modelul masinii pe care il detineti, fie el de lux sau low-cost, curatenia interioara face diferenta fiind si primul aspect care iti pastreaza masina intr-o stare impecabila pentru cat mai mult timp. Se spune ca : "masina te reprezinta si iti dezvaluie personalitatea". Asa ca fie ca esti o persoana ingrijita, ordonata sau dezordonata, curatenia masinii tale te reprezinta. O sa incep sa va ofer sfaturi utile privind curatarea componentelor din interiorul masinii tale:

1. Covorasele si podeaua
Covorasele unui automobil sunt foarte importante daca tinem cont de faptul ca este locul in care uzura si murdaria se vede cel mai repede. Indiferent ca pe jos e ploaie, ninsoare, noroi etc. nu ne schimbam incaltamintea inainte sa urcam in masina, astfel ca podeaua sufera cel mai mult. Covorasele trebuies aspirate pe ambele parti si spalate macar o data pe saptamana iar atunci cand devin prea uzate acestea trebuies schimbate.

2. Scaunele

Acestea reprezinta o parte importanta din interiorul masinii. O neatentie la urcarea sau coborarea din masina poate aduce avarii destul de grave scaunelor dvs. Va sfatuiesc sa aveti grija de ele, sa le curatati cu solutii speciale pentru materialul din care sunt facute, deoarece retapitarea este un proces complicat si costisitor.

3. Portbagajul

Portbagajul reprezinta locul perfect pentru acumularea microbilor, fiind locul in care transportam diferite obiecte care se pot sparge si care ulterior murdaresc. Va sfatuiesc sa cumparati covorase din cauciuc fiind cele mai bune in protejarea portbagajului dvs si sa nu uitati sa faceti curatenie.

Urmatoarele sfaturi ce tin de curatenia componentelor masinii dvs vor fi dezvaluite de catre Best Cleaning Experts printr-un articol viitor.